https://www.danskturismefremme.dk/bedplusbike

Vi er certificeret Bed+Bike aktør hvilket vil sige, at vi som overnatningssted sikrer dig de optimale forhold på cykelferien. Vi tilpasser dit ophold efter dine forventninger og ønsker. Der er endda mulighed for at tage cyklen med på værelset, hvis du ønsker.

KONTAKT

Kontakt os for en snak om jeres ønsker og vi lover at komme med en skarp pris.
Vi koordinerer det hele, så du kun har èn kontaktperson og kun skal betale èn faktura.

Telefon +45 9846 3650 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

                                                                        

 

MTB i Sæbygaard skov: Ruten i Sæby er fra 2015, og den rummer udfordringer for både begyndere og øvede MTB-ryttere. Den 5,1 km lange rute har en højdemeter på ca 75 m, og visse steder kan du køre gennem tunnelse og over træbroer, Der køres mod uret. 

 • Hostel & overnatning

       

  Arbejder du/I på egnen i kortere eller længere tid, så benyt Sæby Spektrum & Hostel´s faciliteter.

  Centeret er flittigt besøgt af sportsgrupper fra hele Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland, der alle søger den alsidige natur med skov, strand, gode træningsfaciliteter og hyggeligt miljø såvel inde som ude.

   

  Læs mere …
 • Idrætshaller & foreningsliv

  Idrætsklubber og skoler fra Sæby og omegn er flittige brugere af Sæby Spektrum & Hostel's idrætsanlæg med moderne halfaciliteter, fodboldbaner og top rekreative omgivelser til de fleste former for motion.

   

  Læs mere …
 • Festarrangementer, mad & drikke...

  Sæby Spektrum & Hostel tilbyder god og sund mad til sportsudøvere eller andre gæster, der ønsker god mad til rimelige priser.
  Hold din næste fest i egnede lokaler i Sæby Spektrum & Hostel og tilbyd dine gæster en prisbillig overnatning evt. med brunch næste morgen.

  Læs mere …